Снимка TrafficNews.bgРомите от Арман махала започнаха сами да бутат къщата с

...
Снимка TrafficNews.bgРомите от Арман махала започнаха сами да бутат къщата с
Коментари Харесай

Ромите започнаха сами да бутат къщата с „вградено” улично осветление в Арман махала

Снимка TrafficNews.bg

Ромите от Арман махала започнаха сами да бутат къщата с „ вградено ” улично осветяване. Както TrafficNews.bg съобщи във вторник бе формиран акт на собствениците на скандалната сграда, съгласно който постройката е противозаконна и до 10 дневен период би трябвало да бъде съборена. Тъй като те работят в Германия, сега разрушителните действия правят техните родители. Майката на притежателя се разплака по време на бутането.

При огледа на противозаконната сграда кметът на „ Северен ” Ральо Ралев съобщи, че не за първи път от районната администрация имат проблем с къщата. Преди време притежателите още веднъж се пробвали да вдигнат по същия метод постройката, само че след инспекция е била съборена.

До сиганала за къщата се е стигнало след сигнал на локален полициай, който е бил да връчва призовки в махалата, Той е забелязал нередността и е сигнализраил до началника Трето районно, който от своя страна е сигн до кмета. Все още не е ясно дали ромското семейсктво е употребило и тока от стълба.

Полицаи от 3 районно управление (на МВР) са забелязали странната структура.Те я показали на шефа си Никола Симов, който незабавно препратил сигнала към кмета на „ Северен ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР